diumenge, 18 de novembre del 2012

ExpoNuvis. Desfilades amb Glamour

Aquest cap de setmana he tingut el plaer de realitzar les desfilades que s'han fet a ExpoNuvis; un esdeveniment organitzat per FestaMusic.
Era interessant veure la sala gran de la Fàbrica Llobet maquillada per l'ocasió, plena totalment d'stands de botigues i marques conegudíssimes i amb espectàcles que s'anaven representant al llarg del dia (dansa, música en directe...) Ignoro si hi havia un programa o els visitants s'ho trobàven tot per sorpresa; reconec que només les estones en què muntàvem càmeres i anàvem amunt i avall és quan podia copsar mínimament l'ambient. Tothom molt elegant, aixó sí. Ben bé com si hi hagués un casament.

M'ha agradat el bon feeling que hi ha hagut amb els treballadors de FestaMusic. Enhorabona a tots ells(!), i moltes gràcies especialment a la Judit i l'Estefan per l'ajuda i la feina tan ben feta que han estat fent. També l'equip de Calella TV, en Víctor i en Josep (incombustible). I finalment un enorme gràcies als tècnics de so, en Víctor i en Mario, sempre donant-nos un cop de mà en el que fes falta.


Com a curiositat, entre les models que van desfilar hi havia la Miss.España 2011. No hi entenc gaire però imagino que això deuria augmentar el glamour de la desfilada ;)